Stichting Sannen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom op de voorpagina

Jong geleerd is oud gedaan...............

E-mailadres Afdrukken PDF

Genealogieproject voor school

 

Hallo allemaal. Ik ben Stijn Sannen. Ik ben 15 jaar (in 2012) en ik studeer atheneum aan het Theresialyceum in Tilburg. Voor mijn opleiding moest ik, om  extra studiepunten te verzamelen, kiezen uit een aantal modules. Een daarvan was de module genealogie. Voor mij was de keuze niet zo moeilijk. Omdat mijn vader (Paul Sannen) vanaf de oprichting in 1998 actief is in deze Stichting de Naam Sannen had ik natuurlijk al wel enige interesse voor stamboom onderzoek. (maar natuurlijk is het ook makkelijk als je vader al een hoop informatie heeft).

Laatst aangepast op dinsdag 22 mei 2012 14:08 Lees meer...
 

Heropening website SANNEN

E-mailadres Afdrukken PDF

Beste naamgenoot, geachte bezoeker,

Op het moment dat u dit bericht leest is er een grootschalige renovatie van onze website voltooid. Achter de schermen is onze webmaster de maand maart druk bezig geweest om alle programma's over te zetten naar nieuwere versies daarvan. Onze buitengewone dank daarvoor.  Het bestuur prijst zich gelukkig met het resultaat. Mogen we ook uw mening daarover horen?

We hebben deze gelegenheid te baat genomen door niet gebruikte programma's te verwijderen van onze website. Diverse druk gebruikte programma's zijn stevig aangepakt: de hele website is nu veel klantvriendelijker van opzet.

Ook de Stamboom NL in het Ledenmenu heeft een up date ondergaan: er is een uitbreiding naar 2179 personen gerealiseerd. We onderzoeken de mogelijkheid vanuit het Ledenmenu ook vrije  toegang tot de Stamboom te verlenen. Dus onze geregistreerde leden kunnen dan vanuit het Ledenmenu (met hun inlognaam en wachtwoord) ook direct toegang krijgen tot het Hoofdstuk Stamboom NL en Be, gelijk aan de overige Hoofdstukken in het Ledenmenu. 

De bestanden in DocInfo-NL in het Ledenmenu zijn inmiddels zo omvangrijk (meer dan 1500) dat aantallen er niet meer toe doen. De mogelijkheid voor een DocInfo-Be programma is geopend. Vanaf heden (09/04/2012) gaan we met de vulling daarvan aan de slag.  Indien er gekozen wordt voor DocInfo opent zich een scherm met daarin de keuze voor de NL of de Be vlag.

Een speciaal verzoek aan onze geregistreerde Leden:

controleer even je profiel  in het Ledenmenu of deze goed en compleet mee is overgekomen naar de nieuwe versie. Maak van de gelegenheid gebruik om je persoonlijke informatie aan te passen naar de actuele situatie: bijvoorbeeld door je (e mail-) adres of telefoonnummer te corrigeren.

En om het Ledenbestand iets persoonlijker te maken verzoeken we je om een pasfoto in je profiel te up loaden. Hiermee krijgt ons Ledenbestand een meer persoonlijk uiterlijk.

We zijn benieuwd naar je reactie op onze gerenoveerde website,

Voorzitter.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op donderdag 31 mei 2012 13:35
 

Makelaarskantoor Sannen

E-mailadres Afdrukken PDF

Onze hoofdsponsor, Maarten Sannen, toont U zijn kantoor.

http://www.youtube.com/watch?v=xh1xsFUqWX4

Laatst aangepast op zondag 19 juni 2011 12:13 Lees meer...
 

SANNEN blijft groeien........

E-mailadres Afdrukken PDF

DE GROEI BINNEN ONZE STICHTING SANNEN BLIJFT MERKBAAR AANWEZIG.

Laatst aangepast op woensdag 20 juli 2011 15:50 Lees meer...
 

UIT HET OOG...........

E-mailadres Afdrukken PDF

In 2000 is Sonja Sannen uit Zaandam uit het oog verdwenen. Op 26-04-2011 staat dit bericht nog steeds bij de TROS op www.vermist.nl

In DocInfo-NL vindt u de oproep. Zoeksleutel: HD-NL: I324

Laatst aangepast op woensdag 18 mei 2011 23:57 Lees meer...
 


Pagina 5 van 7