Stichting Sannen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home FAQs Wat verwacht het bestuur van de nieuwe website?

Wat verwacht het bestuur van de nieuwe website?

E-mailadres Afdrukken PDF
Heel erg veel. Hoeveel mag uit onderstaande blijken:
a. elke Sannen naamgenoot waar ook ter wereld kan deze website volkomen gratis bezoeken. We bieden interactieve en interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld contacten leggen met andere Sannen naamgenoten. Er zullen mogelijkheden zijn om familie op te sporen, om familieberichten te plaatsen. Maar ook om Nieuwsbericht in te sturen of om Familieberichten in de Kalender op te nemen. Op deze wijze hopen we Sannen naamgenoten, waar ook ter wereld met elkaar in contact te brengen.
b. Maar onze onderzoekers gaan verder. Sannen is een tamelijk unieke familienaam. Als je Sannen heet dan stam je af van een gemeenschappelijke voorvader. Met die wetenschap kunnen onze onderzoekers de stamboom en aftakkingen daarvan in beeld brengen, om daarmee familieverbanden te leggen. Om een voorbeeld te geven: In Argentinië woont een omvangrijke clan genaamd Sannen. Die mensen wisten zelf niet meer waar ze ooit vandaan gekomen zijn. Een van onze onderzoekers wist, uit de Belgische archieven, dat er een Sannen omstreeks 1850 uit Langdorp in België vertrokken was naar Argentinië. Die bleek hun Argentijnse stamvader te zijn.
c. Daarnaast kan de echt geïnteresseerde Sannen-naamgenoot  meer te weten komen over zijn of haar voorvader. Als je tenminste Sannen heet, kan je toegang vragen tot het Hoofdstuk Stamboom in het Ledenmenu  waarin de genealogie van de Nederlandse Sannen opgeslagen is. Dit archief is het resultaat van jarenlang speurwerk in de archieven uitgevoerd door onze onderzoekers, monnikenwerk dat ze vaak uit eigen beurs betaalden. Lees daarom eerst de Handleiding van Stamboom.
Laatst aangepast op donderdag 06 december 2007 15:21